top of page

LEVERING OG FRAKT

Levering:

Vår standard leveranse er mellom 2-4 virkedager. Alle utsendelser skjer mandag-fredag.

Sporing

Du vil motta en egen e-post fra Bring med sporingslink og SMS med hentekode eller Push-varsel via Postens app når pakken er ankommet.

Alternative hentesteder: Som kunde kan du hente varene direkte i Molde, Stjørdal og på Finnsnes. Se alternativer under " bestilling".

RETUR OG REKLAMASJON

RETUR/ ANGRERETT

Som kunde har du 14 dagers angrefrist på dine kjøp. Fristen begynner å løpe dagen etter at du fikk varen i din fysiske besittelse. Kommer forsendelsen i ulike forsendelser, løper fristen fra du har mottatt siste forsendelse.

For at returen skal godkjennes i sin helhet, må produktet være ubrukt i originalemballasje. Vennligst ikke fest tape eller skriv rett på originalemballasjen. Bruk returseddel som fulgte med i pakken og last ned angreskjema som fulgte med bestillingsbekreftelsen på e-post eller last ned angrerettskjema nederst på nettsiden.

Bruk samme emballasje som du mottok varene i. Send angreskjema per e-post til sport@rockmann.no  eller legg skjemaet ved returforsendelsen. Lever returen på nærmeste utleveringssted hos Bring. Retur er gratis for våre kunder.

Reklamasjon

Er varen din i en tilstand som ikke svarer til forventningene dine eller skadet når du mottar den eller det etter rimelig tid viser seg at den ikke holder kvaliteten vi har markedsført? Da er du velkommen til å sende varen tilbake til vårt lager. Last ned retur/angreskjema som kom med bestillingsbekreftelsen på e-post eller last ned angrerettskjema du finner nederst på nettsiden. Send returskjema per e-post til sport@rockmann.no  eller legg ved returforsendelsen. Bruk samme emballasje som pakken kom i. Bruk returseddel som fulgte med pakken. Lever returen på nærmeste utleveringssted hos Bring. Retur er gratis for kundene.

Varer som skal returneres

Innbetalt beløp refunderes samme kort/konto som ble benyttet ved betaling.

Når kommer pengene tilbake på konto?

Standard refunderingsperiode er på 2-3 virkedager ved betaling med Kort og Vipps.

bottom of page