top of page
LOCATION-01.jpg

Rockmann har tatt utgangspunkt i å skape klær med lang holdbarhet i en tekstil som ikke påfører stor slitasje på planeten vår. Derfor har vi brukt bambus. Bambus er et særdeles bærekraftig materiale. Bambus binder opp til fem(!) ganger så mye Co2 som et tre, og produserer opp mot 35% mer oksygen.  Bambus har ikke behov for kunstgjødsel eller vanning (annet enn fra regn) for å vokse. Planten kan vokse opptil en meter på ett døgn, og den kan bli 15 meter på bare seks måneder. 

Bli bedre kjent med oss

Ved å unngå mellomleddet som mange andre salgs aktører/butikker har, bidrar dette til å gjøre Rockmann sine produkter mer tilgjengelige for forbrukeren fordi vi kan prise produktene lavere. Forbrukeren får med andre ord klær i god (og langvarig) kvalitet til en mye lavere pris enn om de ble kjøpt i butikk. Rockmann har tatt utgangspunkt i å skape klær med lang holdbarhet i en tekstil som ikke påfører stor slitasje på planeten vår. Derfor har vi brukt bambus. Bambus er et særdeles bærekraftig materiale. Bambus binder opp til fem(!) ganger så mye Co2 som et tre, og produserer opp mot 35% mer oksygen.  Bambus har ikke behov for kunstgjødsel eller vanning (annet enn fra regn) for å vokse. Planten kan vokse opptil en meter på ett døgn, og den kan bli 15 meter på bare seks måneder. 

Jan Eirik Mathisen står bak klesmerket «Rockmann». Jan Eirik kommer fra Sørreisa i Troms. Han er nå bosatt i Stjørdal der han gjennom flere år har drevet Rockmann AS, et firma i maskinbransjen. Navnet Rockmann kommer fra hans morfar. Da Jan Eirik startet opp Rockmann AS, ønsket han et navn fra familien som både var tøft, passet i mange sammenhenger og samtidig  ga "good vibes". 

 

Jan Eirik er veldig glad i fysisk aktivitet. Etter å ha vært innom flere ulike treningsformer, ble han introdusert til CrossFit. Han skjønte etter kort tid at dette var en livslang kjærlighet. Opp gjennom tidene har han, både under CrossFit treningene og andre treningsformer, savnet funksjonelle klær som varer vask etter vask, som holder fasongen og som tåler en trøkk! Klær fra Rockmann Sport skal passe for alle, uavhengig av alder, fasong og utgangspunkt. Målet er å nå ut til alt fra utøvere på et profesjonelt nivå til den vanlige mannen og dama i gata som setter pris på kvalitet. 

 

På veien til de produktene som nå lanseres hos oss, har vi fått hjelp til nye digitale og mer gjennomarbeidede utviklingsprosesser. De fleste norske mote- og tekstilbedrifter har lenge vært avhengige av produksjon i utlandet og få har en egen utviklingsavdeling. Rockmann har i samarbeid med Manufacture Oslo fått prøve ut ny digital teknologi som 3D baserte design- og produksjonsverktøy og nye arbeidsprosesser. 3D-baserte verktøy kan derfor gi mer kontroll over egen design og produktutvikling og en mer treffsikker, bærekraftig og lønnsom produksjon. Rockmann har digitalisert sine produkttegninger fra starten av. Dette er ledd i en langsiktig satsning der digitalisering i nær fremtid vil bli et krav i klesindustrien. Vi er fortsatt helt i starten, men vi er på ballen når det gjelder å få sporbarhet på våre produkter. Klærne er i størrelsesorden etter europeisk størrelsesguide. Manufacture Oslo har vært bindeleddet mellom  Rockmann og fabrikken som produserer klærne. Denne er for tiden i Tyrkia.

No Black Friday - only black clothes

Kontakt oss 

Fyll inn i skjemaet under så svarer vi så fort vi kan

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page