top of page
LOCATION-01.jpg

Bambus binder opp til fem(!) ganger så mye Co2 som et tre og produserer opp mot 35 % mer oksygen.  Bambus har ikke behov for kunstgjødsel eller vanning (annet enn fra regn) for å vokse. Bambus er en av de mest hurtigvoksende plantene i verden og kan blant annet vokse opp til en meter i døgnet. Den hurtige veksten sammen med fravær av kunstgjødsel og vanning, gjør bambusen til et av de mest bærekraftige materialene i klesindustrien. Bambusen er sterk, motstandsdyktig og symboliserer lang levetid.

Våre produkter

I Rockmann jobber vi hele tiden for at våre produkter skal ha høy kvalitet. Vi ønsker å bidra til at du som forbruker heller kjøper færre, men bedre produkter som varer lenge og som du ikke blir lei av. Jo flere bruksområder et produkt kan ha, desto bedre er det for lommeboka di og planeten. Derfor er vi veldig fornøyde med at våre kunder gir tilbakemelding om at de bruker våre klær til alt fra trening, på jobb eller når de slapper av. Det tenker vi er bærekraftig.

Vi jobber ikke bare med materialer og en produksjonsprosess som skal bidra til et lavest mulig klimaavtrykk. Det er like viktig for oss at våre samarbeidspartnere tilbyr gode arbeidsvilkår for menneskene bak produktene våre. Dette gjør blant annet at våre produkter koster litt ekstra. Fordi vi får våre produkter rett fra fabrikken og ikke via fordyrede mellomledd, kan vi likevel selge klærne våre til en god pris.

Per nå kommer alle våre klær fra bambus. Bambus binder opp til fem(!) ganger så mye Co2 som et tre, og produserer opp mot 35 % mer oksygen.  Bambus har ikke behov for kunstgjødsel eller vanning (annet enn fra regn) for å vokse. Produksjon av små mengder vanlig bomull krever for eksempel flere tusen liter med vann. Bambus er en av de mest hurtigvoksende plantene i verden og kan blant annet vokse opp til en meter i døgnet. Den hurtige veksten sammen med fravær av kunstgjødsel og vanning, gjør bambusen til et av de mest bærekraftige materialene i klesindustrien. Bambusen er sterk, motstandsdyktig og symboliserer lang levetid.

Våre produkter er laget av bambusviskose. Det vil si at cellulosen fra plantene ved bruk av kjemikalier blir til tekstilfiber som brukes til å produsere plaggene. 

No Black Friday - only black clothes

Kontakt oss 

Fyll inn i skjemaet under så svarer vi så fort vi kan

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page